Utilizator

Contul meu

Autentificare
Favorite
Trebuie sa fii autentificat pentru a adauga produse favorite!

Contul meu

Autentificare
logo

Politica de confidentialitate

Prelucrarea datelor cu caracter personal

1. Informații generale 

Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale AB GROUP CERAMICS S.R.L., cu sediul în jud. Bacau comuna Agas, în calitate de operator de date.
Acest document are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet Kaminmarket.ro.

2. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

Dacă sunteți vizitator al site-ului, AB GROUP CERAMICS S.R.L. va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați în mod direct în contextul utilizării site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizați în cadrul secțiunii de înregistrare, finalizare comandă și/sau comentarii, în măsura în care ne contactați în acest fel.

3. Scopurile și temeiurile de prelucrării

Dacă sunteți vizitator al site-ului, AB GROUP CERAMICS S.R.L. prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel: Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază consimțământul dumneavoastră, dacă alegeți să-l furnizați.
Vă puteți exprima consimțământul pentru prelucrarea datelor în acest scop prin completarea și bifarea căsuței corespunzătoare din formularul pentru abonarea la Newsletter, disponibil pe site. Atunci când vă abonați la Newsletter vă cerem numele și adresa de email pentru a vă putea trimite toate aceste informații. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicări puteți folosi opțiunea de la finalul fiecărui Newsletter.
Pentru trimiterea Newsletter-ului și pentru administrarea bazei de date de emailuri abonate, folosim serviciul MailChimp.com. Pentru informații suplimentare puteți consulta și Politica de confidențialitate a MailChimp.com: http://mailchimp.com/legal/privacy/
Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră pentru trimiterea de Newsletter nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră. Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază interesul legitim al lui AB GROUP CERAMICS S.R.L. de a asigura funcționarea corectă a site-ului, precum și pentru a îmbunătății permanent experiența vizitatorilor site-ului, inclusiv prin soluționarea diferitelor comentarii, întrebări sau reclamații.
Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

4. Durata pentru care vă prelucrăm datele

Ca principiu, AB GROUP CERAMICS S.R.L. va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus.
Dacă vă retrageți consimțământul pentru prelucrarea datelor în scop de marketing, AB GROUP CERAMICS S.R.L. va înceta prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în acest scop, fără însă a afecta prelucrările desfășurate de AB GROUP CERAMICS S.R.L. pe baza consimțământului exprimat de către dumneavoastră înainte de retragerea acestuia.

5. Dezvăluirea datelor cu caracter personal

Pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare, AB GROUP CERAMICS S.R.L. poate dezvălui datele dumneavoastră către parteneri, către terțe persoane sau entități care sprijină AB GROUP CERAMICS S.R.L. în desfășurarea activității prin intermediul site-ului (de exemplu furnizori de servicii IT, firme de curierat), ori către autoritățile publice centrale/locale, în următoarele cazuri exemplificativ enumerate:

6. Drepturile beneficiaților

În condițiile prevăzute de legislația în materia prelucrării datelor cu caracter personal, în calitate de persoane vizate, beneficiați de următoarele drepturi: Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate și pentru a vă exercita drepturile menționate mai sus, vă rugăm să vă adresați la adresa de email: office@kaminhorn.ro
Această pagină de internet folosește fișiere de tip cookie. Pentru mai multe informații cu privire la modul în care se folosesc aceste fișiere, vă rugăm să accesați următorul link: Politica cookies.