Utilizator

Contul meu

Autentificare
Favorite
Trebuie sa fii autentificat pentru a adauga produse favorite!

Contul meu

Autentificare
logo

Pareri clienti

 

5 Dec 2019
" Profesionisti, echipa tanara, investesc in permanenta in pregatirea continua, deschisi la noutati, siguranta pentru clientul final, consultanta in domeniu.  "
16 Sep 2019
" 👍 O firma puternica și responsabila.  "
16 Sep 2019
" Profesioniști! Produse de calitate !  "
16 Sep 2019
" Profesionalism,seriozitate,siguranta,preturi fara concurenta.  "
18 Jul 2018
" M-au ajutat cu suportul tehnic, pentru achizitia unui horn si semineu. Deasemena cu rapiditatea de livrare si documentatia necesara montajului. Va multumesc!  "
2 Apr 2018
" Cu adevarat profesionisti. Ma bucur sa va fiu client. Tineti-o tot asa si sper sa aveti succes in afacere.  "
2 Apr 2018
" Seriosi, profesionisti, punctuali, operativi. Produse de calitate. Felicitari!!!!  "
2 Apr 2018
" Din intamplare am vazut la Vasion Comanesti capacul de horn! Mare mi-a fost mirarea sa vad ca e facut in orasul natal :) Montat pe elementi ceramici patrati de 180 mm la interior a iesit superb. La primele focuri pare ca tirajul hornului nu e afectat. Astept sa vad cum se comporta la rafale de vant si foc in semineu.  "
2 Apr 2018
" O firma foarte seriosa, comunicare foarte buna cu reprezentantii, produs de calitate germana la pret excelent de max. 2/3 fata de oferta de pe piata din Timisoara la produse similare!.transport gratuit si la termenul convenit! Recomand cu incredere!  "
2 Apr 2018
" Intr-o dimineata, m-am trezit cu o pasare care a intrat in camera, prin hornul de evacuare al semineului. Pasarea era murdara de funingine si incercand sa iasa din camera, a lovit si murdarit peretii si tavanul, necesitand zugravirea completa a camerei. Am cautat o solutie pentru a nu se mai repeta incidentul, am vazut la un vecin ca avea montata o palarie de horn, si am cumparat si eu una. Datorita plasei palariei de horn, sunt sigur ca nu vor mai intra pasari/lilieci etc pe viitor. Recomand fara retinere palaria de horn, care este un produs profesional si de calitate.  "
21 May 2017
" De ani de zile, nu reuseam sa gasesc o solutie pentru a stopa umezeala de pe horn. Am vazut palaria pentru horn la depozitul local de materiale de constructii, m-am informat despre caracteristiciile produsului, si mi s-a garantat ca unul din beneficii este stoparea umezelii si condensului. Am cumparat palaria pentru horn si am montat-o iar rezultatul a fost cel prezentat. Am scapat de orice grija indiferent de anotimp si intemperii. sunt foarte multumit de alegerea facuta!  "

Parerea ta conteaza