Utilizator

Contul meu

Autentificare
Favorite
Trebuie sa fii autentificat pentru a adauga produse favorite!

Contul meu

Autentificare
logo

Articole si Noutati


In urma mai multor dezastre si incendii produse de cosurile de fum, am luat legatura cu pompieri din zona noastra, pentru a afla cateva sfaturi practice recomandate de ei
De ce se infunda un cos de fum si ce am putea face sa prevenim acest lucru? Pot sa imi curat singur cosul de fum, sau am nevoie de un profesionist? Cateva sfaturi despre acestea in cele ce urmeaza.
2018 a fost un an frumos, un an in care am lucrat si ne-am bucurat de fiecare clipa. De echipa Kamin Market din care si dumneavoastra ati facut parte din primul moment in care ati interactionat cu noi. Mai mult decat atat ati avut incredere in produsele si profesionalismul nostru.
Sezonul de iarna este insotit de cheltuieli suplimentare. Si asta pentru ca se adauga incalzirea la plata utilitatilor. Alegerea unei centrale economice nu este deajuns (combustibil solid, gazos etc), ci optimizarea intregului ansamblu de incalzire joaca unul din cele mai importante roluri.
Cosul de fum este unul dintre cele mai importante detalii ale unei case ce nu sunt racordate la un sistem de incalzire centralizat. Majoritatea incendiilor nu sunt provocate de semineu sau soba traditionala
Ai inceput constructia casei tale la care ai visat de mult timp.? Acum probabil ai ajuns in etapa cand trebuie sa construiesti un cos de fum. Ce ar trebui sa stii?
Cand spunem “accesorii”, imediat ne fuge mintea la lumea modei. Insa si un cos fum are nevoie de accesorii.
Un cos de fum renumit, un cos de fum care poate fi amuzant, interesant, ciudat, haios, cel mai inalt, cel mai gros, un cos de fum despre care sa vorbeasca toata lumea. Despre asta este vorba!
Intr-un sistem de incalzire a locuintei, anasamblul cos fum - sursa de caldura este unul din cele mai importante!
Cosurile de fum din casele construite acum cateva decenii au fost realizate cu cerinte diferite fata de cele de astazi. Asta inseamna ca siguranta familiei tale ar putea fi in pericol, si trebuie luate masuri urgent.
Un semineu va fi motiv de bucurie in casa ta, indifferent de forma sau stilul sau. Iti va da un motiv sa te strangi alaturi de cei dragi si sa petreci momente fericite alaturi de ei in jurul focului.
Stiati ca hornul dumneavoastra are nevoie de atentie suplimentara in perioadele cu ploaie, zapada si gheata?